Om oss

Smiz ble startet i 2020 av gründerene og matelskerene Kristine Bakk og Frøya Hetzel med mål om å spre matglede. De savnet et bredere tilbud av digg og næringsrik mat som gjør folk glad – så de bestemte seg for å gjøre noe med saken – dermed sa de opp faste jobber i tech selskaper for å satse alt da pandemien traff Norge, og resten er historie. På veien har de fått med seg et sterkt kjerneteam med bred kompetanse og lidenskap for mat. Kristine Skaarer har jobbet for flere av landets fremste restauranter, mens Eric Chrisitan King har vært med å starte restauranter som Way Down South og Night Pig.

 

Smiz har en visjon om å hjelpe folk å ta bedre matvalg ved å gjøre sunn og digg fastfood lett tilgjengelig for alle. Vi er overbevist om at mat er en essensiell del av å skape en bedre verden – en verden hvor både mennesker og planeten har bedre helse.

Våre kjøkken

Maten vår blir produsert på såkalte “ghost kitchens” som betyr at vi bruker kjøkken som står tomme store deler av dagen – som hotell- og kantinekjøkken. Se på det som et popup-kjøkken som sparer miljøet gjennom bedre utnyttelse av eksisterende bygg!

Planeten i fokus

Visste du at mat representerer over en tredjedel av de globale Co2-utslippene? Og at kostholdet vårt kan knyttes til nesten 20% av dødsfall på verdensbasis? For oss er det helt åpenbart at det er et stort behov for endring i forholdet vårt til mat – og vi tror at forbrukerne sitter med makten til å påvirke disse endringene. Derfor er det vårt mål å opplyse og inspirere dere til å ta bedre matvalg.

 

Vi jobber aktivt med å sørge for at maten vi selger kan nytes med best mulig samvittighet. Dette gjør vi blant annet ved å fokusere på kortreiste råvarer, bruk av nedbrytbar emballasje og minimalt med matsvinn.

Lidenskaplig team

Frøya Hetzel

CEO/CMO

 

Kristine Bakk

COO/CFO

 

Kristine Skaarer

Executive Head Chef

 

Eric Christian King

Altmuligmann

Kontakt

Telefon: +47 24077008

Pickup adresser:
Vulkan 22, Oslo
Dronning Eufemias Gt 15, Oslo

Åpningstider: Hver dag 16-22

Smiz AS 2021, All rights reserved